0049 351 7999 2020  

луксозна , аристократична къща (38.14km)

11793#003 5240 Сухиндол, България Multi-family house Sale price € 615 555

CONTACT THE BROKER

Цитадела 07 ЕООД
Ангелов   Show phone number
about you


Living space
640 m²
Rooms
20
Bedrooms
12
Bath
10
Parking
Garden
2000 m²
Sea
260 km

Overview

Total area
640 m²
Usable area
600 m²
Plot area
2000 m²
Construction
Massive.
Roof shape
Hipped roof.
Mit Einliegerwohnung
Yes
Number of living units
15
Distance to the sea
260 km
Distance to airport
200 km

Inside

Furnished
Fully furnished
Bath
Shower, Toilette in the bathroom
Electric facilities
Air conditioned
Additional rooms
Washing room, Loft, Cellar

Outside

Garden
Yes
Terrace
Yes
Balcony
Yes, South balcony, East balcony
Parking space
over 5 parking spaces.

Limitations & Requirements

Special Extras
Winter garden, Outdoor Grill
Last renovation
2016 Year
Vacant from
02-10-2018

Energy

Energy House Type
Passive house
Heating System
Central heating system
Property type
Residential building
Kind of energy
Gas, Electric
Mit Warmwasser
Yes

Prices

Purchase price
609 999 EUR

Property description

Представяме на Вашето внимание една луксозна къща в град само на 50 км. от Велико Търново , с разрешение за ползване от 2003 г., състояща се от два етажа по 110 кв. м и 70 кв. м. тавански помещения и изба. Към къщата има две допълнителни масивни постройки от около 350 кв. м, Къщата е ново строителство в традиционен български стил, а при разработването на архитектурния й план са използвани мотиви от старинни български къщи от Възраждането и от Агушевите конаци. При строежа й са използвани най-висококачествени материали, а вратите, дограмите и подът са от естествено дърво. Къщата е напълно изолирана външно и притежава три остъклени тераси. В големия хол на втория етаж има дърворезбован таван „слънце”, изработен от трима майстори от гр. Трявна, дърворезбована библиотека и секция, иконостас и дивани с дърворезба. Къщата е особено подходяща за инвестиция като семеен хотел или за голяма фамилия. Може да започне да работи веднага като къща за гости и да носи солидни приходи. При желание допълнителните постройки могат лесно да се пригодят в още стаи за туристи. Къщата има собствен водоизточник, газификация, парно. Дворът е два декара и има множество плодни дръвчета и лози. В двора има две оранжерии за зеленчуци.Описание на къщата:

На първи етаж има остъклена зимна градина с парно котле, хол с камина, трапезария с кухненски бокс и антре. На междинния етаж има спалня, отделна баня и тоалетна.

На втория етаж има голям хол дърворезбован таван „слънце”, дърворезбована библиотека и секция, иконостас и дивани с дърворезба. Има четири големи спални, едната от които с остъклена тераса, отделна баня и тоалетна. На последния етаж има самостоятелно таванското помещение. Къщата разполага с мазе и голям склад (изба). На двора има фонтан и множество подобрения.Всичките мебели в къщата са от масивен дъб – уникати в стар български стил. Къщата се продава със следното обзавеждане: вградена кухня, печка, шкафове и ъгъл в лятната кухня, в основната къща: голяма трапезна маза и столове, втора вградена кухня с печка, миална и пералня, иконостас, резобованата библиотека, резбованите дивани, резбования таван, напълно оборудвани бани и тоалетни, корнизи и осветителни тела. Оранжериите и оборудването в помощните помещения също е включено в цената, както и голяма маса от естествено дърво за двора. Всички мебели са от високо качество и са уникати, правени по поръчка.Второто помещение е лятна кухня и трапезария, тоалетна, килер, голямо помещение, което може да се използва за цех за производство на биопродукция, вино, ракия или по друг подходящ начин. Третата постройка включва навес за четири коли, голяма стая – склад, няколко помещения, които могат да се използват за отглеждане на животни или като склад.

код 381Покупко - продажба на имоти

Строителство на сглобяеми къщи

с метална или дървена конструкция

Строителство и ремонт на жилища

Имоти в ски курорта Банско

Имоти по нашето Черномориеи по северното, гръцкото крайбрежие
Особености на имота - луксозна в област Велико Търново
✓ Електр. ✓ Вода ✓ Гараж ✓ Канализация ✓ Интернет ✓ Град ✓ Газифициран ✓ Гараж/Паркомясто

Equipment

пълно

Location

гр. Сихиндол , обл.В.Търново , България

Various

✓ Електр. ✓ Вода ✓ Гараж ✓ Канализация ✓ Интернет ✓ Град ✓ Газифициран ✓ Гараж/Паркомясто

5240 Сухиндол, България