0049 351 7999 2020  

СТУДИO В КОМПЛЕКС "MESEMBRIA PALM RESORT 3" - СЛЪНЧЕВ БРЯГ (27.87km)

230505## 903339 Sunny Beach, България Apartment Sale price € 25 200

CONTACT THE BROKER

Trustconsult
Svilena   Show phone number
about you


Living space
38 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bath
1
Balcony

Overview

Total area
38 m²
Construction year
2022
Construction
Massive.

Inside

Bath
Toilette in the bathroom
Lift
Passenger lift
Floor
Terracotta

Outside

Terrace
Yes

Prices

Sale price
€ 25 200

Property description

TRUSTCONSULT представя на вашето внимание Комплекс „Messembria Palm Resort 3“. Намира в тих район на Слънчев бряг - в близост до град Несебър, което позволява комфортен престой по всяко време на годината.

Комплексът е продължение на вече изградените комплекси “Messembria Palace” и “Messembria Resort”
Районът е с развита инфраструктура, широка пясъчна ивица и защитена зелена територия, пясъчни дюни. Най-добрият плаж на Българското Черноморие - Cacao Beach, разположен само на няколко минути пеша.

Средиземноморският стил на архитектурния дизайн на комплекса “Messembria Palm Resort 3” е съчетан с най-новите технически иновации и съвременни материали.

Светлите, кремообразни нюанси на фасадата и използването на естествен камък в декорацията правят проекта уникален. Тази цветова комбинация допринася за по-добро отразяване на слънчевите лъчи и прави още по-уютна атмосферата в сградата. Вечерта сградата ненатрапчиво демонстрира силуета и красотата на архитектурните си линии чрез елегантно фасадно осветление.

Покривът на сградата е плосък с открити горни нива, които представляват големи тераси с озеленяване и вътрешен двор.
Успешното разположение на всички сгради под формата на подкова Ви позволява да се насладите на красивата гледка към стилния и богато украсен двор. Образът на комплекса се допълва от палмови и растителни мотиви, типични за средиземноморския стил. “Messembria Palm Resort 3” разполага с огромен воден рай - плувен басейн в стил морски бряг, разпръснат по цялата територия на комплекса.

Вътрешно обзавеждане на апартаменти, изолация, тухлени стени, фасада - всичко е проектирано според стандартите с цел оптимален комфорт при целогодишен престой.

Сградата представлява масивна конструкция с вертикални елементи от стоманобетонни колони и шайби. Външните стени ще бъдат направени от 25 сантиметрови тухли с изолация 8 см ESP, а вътрешните преградни стени са с дебелина 12 см. Покривът и фасадите ще бъдат направени с подходяща изолация и мазилка, осигуряващи комфорт на живот, цялост и дълготрайност на конструкцията.

Апартаментите в Messembria Palm Resort 3 са проектирани до най-малки детайли, позволяващи максимално използване на пространството и светлината в помещенията. Всички апартаменти се издават "до ключ".

На партерния етаж са разположени и апартаменти, разполагащи със собствен излаз към басейна, а любителите на имоти тип „Пентхаус“ могат да се насладят на великолепно декорирани тераси, които ще позволяват на собствениците си да поставят шезлонги, барбекю, джакузи и много други удобства за пълноценен престой и отдих.

Предлагат се различни варианти на апартаменти за всеки вкус: студия, двустайни, тристайни, многостайни мезонети.

Удобства в комплекса:

• Открит плувен басейн с олимпийски размери;
• Басейн лагуна по протежение на комплекса;
• Ресторант - традиционна българска, национална кухня и барбекю;
• Супермаркет на 2 минути от комплекса;
• Външен бар;
• Вътрешен бар;
• Зони за релаксация;
• Детски площадки;
• Паркинг места;
• Целогодишна охрана;
• Рецепция;
• Тенис корт на 5 минути пеша;

Краен срок - 2022 година.

Разсрочено плащане до края на строителството!

Свободни имоти: 45

Location

Бургас, к.к. Слънчев бряг

Sunny Beach, БългарияSimilar properties View all properties similar to this property →